Webshop informatie bestelling

Bestellen, betalen, bezorging en levertijd

Ons assortiment is bewust klein gehouden. De keuze in een groot aantal producten hebben wij al voor jou gemaakt. Het gaat ons niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. De producten die je bij ons koopt kun je gemakkelijk bestellen en veilig betalen.

Bestellen
Volg het gebruikelijke stappenplan voor een webshop. Vergeet eventueel niet een waardebon toe te passen voor korting.
Producten die niet door de brievenbus passen, gaan automatisch mee met pakket post. Overige producten proberen we met brievenbus mee te laten gaan om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden.

Betalen
Je hebt keus uit de volgende betaalmethodes:
• IDeal (ABN Amro, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq, Moneyou)
• PayPal

Afhalen
Als je er voor kiest een bestelling af te halen, dan zullen we in overleg een geschikte dag en tijd afspreken. Dit zullen we telefonisch of per mail met jou afstellen. De mogelijkheden zijn misschien wat beperkt maar we willen onze cliënten die in de behandelstoel liggen natuurlijk niet te veel lastig vallen met het afhalen van pakketjes.

Bezorging
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL.
Verzendingen binnen Nederland en naar België is boven de € 45 GRATIS.
Verzendingen onder de €45 hanteren wij de volgende tarieven:
• Brievenbuspost tot 350 gram €4.10
• Brievenbus pakket tot 2 kg €4,60
• Pakket tot 10 kg €7,25

Levertijd
Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden.
Zodra je bestelling is ingepakt wordt hij verzonden via PostNL, vanaf dat moment zijn wij afhankelijk van onze bezorgpartners. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Als een product niet op voorraad is en de levertijd hierdoor langer is dan normaal, ontvang je bericht van ons. In dit geval zal de levertijd wat langer duren omdat wij dan direct jouw product(en) bestellen bij onze leverancier(s).