Beoordelingen

Laat iedereen weten hoe je De Mondzaak beoordeelt! We waarderen je moeite enorm!

Schrijf hier je ervaring!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Geurt Geurt uit Amersfoort heeft geschreven op 3 mei 2021
Ik had een splinter van een tandestoker in het tandvlees deze zat vast. Een mail gestuurd en afspraak gemaakt. En is door mevr.Reef op een erg kundige wijze verwijderd. En de splinter was groter dan ik dacht te voelen. Dus deze jongen ging weer fluitend de deur uit.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Susan van Gemeren Susan van Gemeren uit Amersfoort heeft geschreven op 30 april 2021
Op mijn 54ste voor het eerst naar de mondhygiรซnist...Was ik maar eerder gegaan! Er ging een wereld voor mij open. Annemiek heeft op vakkundige wijze mijn gebit gereinigd. Ook heeft zij mij goed uitgelegd wat het belang is van een regelmatige 'schoonmaakactie'. Een tandarts kan dit lang niet zo goed en grondig doen. Ik ben er volledig van overtuigd dat dit echt noodzaak is om een gezond gebit te behouden. Dankjewel Annemiek, voor deze eye-opener!
Hans Gelauff Hans Gelauff uit Hoevelaken heeft geschreven op 29 april 2021
Ben inmiddels al een aantal jaren onder behandeling van Annemiek Reef. Deze mondhygiรซniste verstaat haar vak. Is zeer precies in haar werk en geeft mij altijd een goed gevoel als ik met een smetteloos gebit weer bij haar vertrek. Daarnaast is het persoonlijke contact altijd bijzonder plezierig. "De Mondzaak" is dus een aanrader!
Grietje Bijleveld Grietje Bijleveld uit Amersfoort heeft geschreven op 29 april 2021
Annemieke is de beste mondhygiรซniste die ik ken!
Jos Bazelmans
Jos Bazelmans
29. April, 2021.
Ebony Robles
Ebony Robles
14. April, 2021.
manasse visscher
manasse visscher
12. April, 2021.
Peter van Arendonk
Peter van Arendonk
22. November, 2020.
Het was de moeite waard om vanuit Belgiรซ naar Annemiek de Mondhygiรซniste in Amersfoort te rijden. Nog nooit zโ€™n goede en perfecte behandeling gehad. Dit wordt een blijvertje๐Ÿ’๐Ÿ˜˜
Guido Mostert
Guido Mostert
17. Juli, 2020.
2 toppertjes van vrouwen heel klantvriendelijk en uiterst deskundig !!!!

Hieronder een aantal beoordelingen vanaf zorgkaartnederland.nl

16 april 2021, waardering 9,7
โ€œEr hoeft niets beter.โ€

12 maart 2021, waardering 10
โ€œDe praktijk is op een centrale plek in het centrum van Amersfoort. Het is modern, erg mooi en rustgevend van binnen. Verder gebruiken ze ook de nieuwste apparatuur. Antoinette was heel vriendelijk en ze heeft mij goed en professioneel behandeld. Ik raad deze mondhygiรซnisten praktijk zeker aan! Echt top!โ€

25 januari 2021, waardering 10
โ€œAlles is heel goed geregeld, op tijd en bijzonder prettige behandeling.โ€

15 december 2020, waardering 10
โ€œHele goede service, heel erg geduldig en duidelijk. Doet geen onnodige dingen en is heel flexibel in jou eigen voorkeuren. Helemaal top!โ€

26 mei 2020, waardering 10
โ€œZeer betrokken en deskundig. De 1e behandeling heeft al ontzettend goed geholpen, geen pijn en branderig gevoel meer. Staan altijd direct voor je klaar en zorgen dat je zsm wordt geholpen. Ze kijken echt welke behandeling bij je past en nemen alle tijd voor je. Ik zou deze praktijk iedereen aanraden.โ€

25 november 2019, waardering 9,3
โ€œVriendelijk, deskundig, Luistert goed, neemt de tijd voor een duidelijke en extra uitleg.โ€

9 mei 2019, waardering 9,0
โ€œEmpatisch, gemoedelijk en vakkundig. Zeer mooie combinatie!โ€

17 december 2018, waardering 9,7
โ€œProfessionele uitstraling, vriendelijke ontvangst en zeer goede behandeling. Klasse.โ€

28 september 2018, waardering 10
โ€œMijn waardering op al de vragen is een dikkeย 10, omdat ik na jarenย mondzorg nu nog steeds helemaal tevreden naar huis ga.ย  Toen ik in Februari te horen kreeg dat ik kanker had en door de bijwerkingen van de chemokuren extraย alert moet zijn op mijn gebit, heb ik dat besproken met mijn mondhygienist en ze heeft me een goede voorlichting gegeven, is erg betrokken en had zelf produkten voor me besteld, zodat ik er zelf niet achteraan hoef. Heel lief en haar advies is beter danย van het ziekenhuis. Ik bedoel maar, de mondzaak is een echte aanrader.โ€

7 september 2018, waardering 8.8
โ€œDoortastend in haar behandeling met een vriendelijke ย benadering.โ€

5 juli 2018, waardering 10
โ€œAnnemiek is altijd bereid tot een praatje, stelt je op je gemak en hanteert een ‘gezonde’ persoonlijke benadering. Zij geeft je het gevoel dat je welkom bent en levert uitstekend werk. Ik loop altijd weer met een glimlach naar buiten.โ€

4 juni 2018, waardering 10
โ€œWij komen als gezin al vele jaren bij de Mondzaak. Beide mondhygienisten zijn deskundig en prettig in het contact. Ook de communicatie met onze kinderen is prima.โ€

29 mei 2018, waardering 9,2
โ€œUitgebreid neemt de mondzaak de mondhygiรซne onder de ‘loep’ en is erg zorgvuldig en minutieus in de behandeling. Prettig contact.โ€

Wilt u online een afspraak maken? Dat kan!