Over ons

Annemiek Reef

Annemiek Reef

Mondhygiënist

Annemiek Reef studeerde in 1999 als mondhygiënist af aan de Hogeschool Utrecht. Om ervaring op te doen werkte zij vervolgens mee in diverse praktijken (tandarts, orthodontist, mondhygiënist) en volgde intussen de opleiding Kindertandverzorgende (post-hbo).

Na een aantal jaren in loondienst begon Annemiek voor zichzelf. Aanvankelijk ging het om één dag in de week, maar al snel liep haar agenda vol. Annemiek heeft veel ervaring met de parodontologie maar richt zich steeds meer op de preventie. Voorkomen is immers beter dan genezen. Inmiddels werkt zij samen met Antoinette in haar eigen praktijk.

In 2021 is de praktijk naar het centrum van Amersfoort verhuisd. In deze moderne praktijk zijn 2 behandelkamers waardoor er ook gemakkelijk collegiaal overleg kan plaatsvinden. 

Antoinette Heijink

Antoinette Heijink

Mondhygiënist

Antoinette Heijink is na haar opleiding tot tandartsassistente de HBO Mondzorgkunde opleiding gaan volgen in Utrecht. Ze heeft gedurende de opleiding onder andere stage gelopen in het St. John’s Hospital Mzuzu in Malawi. In 2008 is Antoinette afgestudeerd als mondhygiënist.

Haar werkervaring heeft ze sindsdien opgedaan in diverse praktijken. Tevens is ze in 2018-2019 gastdocent parodontologie bij de opleiding Monzorgkunde in Utrecht geweest. Antoinette heeft veel affiniteit met de parodontologie en algemene tandheelkunde.

Wij gaan voor optimaal resultaat

Deskundig én enthousiast als ze zijn, hopen Annemiek & Antoinette veel mensen aan een gezond gebit te helpen. Het uitgangspunt is altijd: een optimaal resultaat. Een optimaal resultaat willen ze ook in hun praktijkvoering behalen. Daarom zitten zij beide in een intercollegiale toetsingsgroep en bezoeken ze met grote regelmaat cursussen en congressen. Zo blijven Annemiek & Antoinette goed op de hoogte van nieuwe kennis en ontwikkelingen in hun vak.

Annemiek & Antoinette zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM). De NVM heeft als doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening te stimuleren en de inhoud van het vak verder te ontwikkelen. Annemiek is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) van de NVM.

Contact

Bel ons

E-mail ons

Onze locatie

Grote Haag 17
3811 HH Amersfoort

© Copyright - Annemiek Reef Mondhygiënist

Behandeltijden

Maandag:     7.15 - 17.00 uur
Dinsdag:       9.00 - 17.30 uur
Woensdag:   9.00 - 17.30 uur
Donderdag:  9.00 - 13.30 uur
Vrijdag:         7.15 - 17.00 uur