Medische voorgeschiedenis (anamnese)

Ziekten, afwijkingen, medicijngebruik en leefgewoonten kunnen je mondgezondheid beïnvloeden. Andersom geldt hetzelfde, je mondgezondheid kan van invloed zijn op je gezondheid! Om je goed en veilig te kunnen behandelen willen we daarom eerst het een en ander weten over je medische ‘voorgeschiedenis’ (anamnese). Je kunt deze zelf in kaart brengen aan de hand van een vragenlijst. Dit past bij onze visie op goede zorg.

Vul de vragenlijst in om risico’s te voorkomen
Met de vragenlijst kunnen we mogelijke risico’s of beperkingen van een behandeling vaststellen en eventueel voorzorgsmaatregelen nemen. Het is dus belangrijk dat je de vragenlijst zorgvuldig invult en wijzigingen op tijd doorgeeft. Als dat nodig is, overleggen we met je tandarts, huisarts of specialist. Ook kunnen we dan alvast zien welke extra zorg je zou kunnen gebruiken.

Op de website Alles over het gebit lees je meer over de relatie tussen de algemene gezondheid en de mond.

Privacy
De gegevens die je mij via deze vragenlijst geeft, vallen onder het medisch beroepsgeheim. Je kunt er dus op vertrouwen dat wij er zorgvuldig mee omgaan, in overeenstemming met alle wetgeving rondom privacy en persoonsregistratie.

Download hieronder de vragenlijst. Neem je deze ingevuld en ondertekend mee bij je eerste afspraak? Alvast bedankt! 

Contact

Bel ons

E-mail ons

Onze locatie

Grote Haag 17
3811 HH Amersfoort

© Copyright - Annemiek Reef Mondhygiënist

Behandeltijden

Maandag:     7.15 - 17.00 uur
Dinsdag:       9.00 - 17.30 uur
Woensdag:   9.00 - 17.30 uur
Donderdag:  9.00 - 13.30 uur
Vrijdag:         7.15 - 17.00 uur